Caravan Club sluter exklusivt avtal med Campcation

Bokningssidan Campcation grundades 2020 med ambitionen att göra det enkelt för campare att inspireras, boka och betala sin campingsemester på ett och samma ställe.Bakom Campcation hittar vi den ambitösa ägaren Johanna Raga Waronen som på 2 år lyckats växa bokningsplattformen till över 450 anslutna campingar och ställplatser.

Publicerad2022-03-18

Under snart två års tid har Campcation varit i rullning. Med över 450 anslutna campingar och ställplatser i Sverige, Finland och Norge är det svårt att missa denna uppstickare i campingbranschen.
Samtidigt är plattformen så mycket mer än bara en bokningssida. På Campcation finns en tydlig kartfunktion som visar och märker ut vart alla campingar finns.

Plattformen lyfter dessutom fram olika landskap och närliggande campingplatser runt omkring för att visa fler alternativ som skulle kunna vara av intresse. Allt för att förenkla det för campinggästerna.

Exklusivt partnerskap
I början av mars slöt Caravan Club och Campcation ett långsiktigt samarbetsavtal för att kunna erbjuda alla medlemmar unika erbjudanden och tillsammans främja intresset för nordisk camping.

Friktionen i bokningsupplevelsen genomsyrar hela campingmarknaden i Europa. Campcations vision är att bli Europas bästa marknadsplats för camping, ställplatser och hållbar turism.

Håll utkik efter Campcation i nyhetsbrev och under medlemsrabatter på caravanclub.se för mer information.
”Vi är superglada och stolta att bli officiell samarbetspartner med Caravan Club och vi kommer göra vårt yttersta för att skapa mervärde för medlemmarna både genom stort utbud och unika erbjudanden” berättar Johanna.

Hon fortsätter ”Att semestra med husbilen eller husvagnen över landsgränser är knepigare än det behöver vara och såväl gäster som campingägare lockas av tanken att även kunna hitta varandra över landsgränserna via en och samma plattform.” n

| MER OM CAMPCATION
www.campcation.se

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.