I höst kommer Kabe till dig!

INFORMATION FRÅN VÅR PARTNER – När inte kunderna kommer till Elmia satsar Kabe på att komma till kunderna. Under hösten arrangerar Kabe en turné till handlare över hela Sverige. På närmare 30 platser, från norra Norrland ner till Skåne, kommer Kabe att visa upp nästa års stora nyheter. Samtidigt finns Caravan Club med och berättar om föreningens verksamhet.

Publicerad2020-09-10

2021 genomför Kabe ett designlyft exteriört och interiört i både husbilar och husvagnar. Dekoren på de exklusiva husvagnarna i Imperial-serien delar linjeföringen med svarta effekter med husbilarna i Royal-, Crown- och Imperial-serierna.

– Den nya dekoren ger ett modernare intryck, förklarar Patrik Trofast, försäljningsansvarig för Kabe i Sverige.
Kabe har fem olika husvagnsserier designade för att passa olika användares önskemål.

 

 

Kök i topp
Kabes kökslösningar får alltid höga betyg. Nu kommer Dometics kylskåp i 10-serien med kompressordrift som tillval för husvagnarnas Royal- och Imperialserier. Kompressorkylskåpet är energisnålt och ger stabil kylning och djupfrysning. Precis som de konventionella Dometic-kylskåpen i 10-serien har kompressorvarianten en dubbelhängd dörr som kan öppnas från två håll.
– Royal-husvagnarna får också en ny 4-lågig spis med 230V ugn, säger Patrik Trofast.

Smart teknik
Kabe ligger också i framkant när det gäller smarta tekniska lösningar. Nu blir en router och trådlös laddningsplatta för mobiltelefoner standard i Royal, Crown och Imperial. Läslamporna har USB i sockeln.

I fjol gjorde Mercedes entré hos Kabe. Först kom en ny helintegrerad modell och på Elmia visades en Sprinterbaserad van.

– Nu lanserar vi två halvintegrerade husbilar, Royal x780 och x880, på Mercedes Sprinter, avslöjar Mikael Blomqvist, teknisk chef och vice VD på Kabe.

Turnéplan på nätet
Så det finns mycket att se när Kabe åker på roadshow i höst. Turnéplanen hittar du på www.kabe.se och www.caravanclub.se.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.