Caravan Club Stockholm expanderar med ny campingplats skärgården

Caravan Club Stockholm öppnar nu sin sjätte campingplats, Caravan Club Östnora camping, belägen vid Horsfjärden i Haninge kommun, mitt i hjärtat av Stockholms skärgård.

Publicerad2024-05-24

Den nya campingplatsen är ett spännande tillskott till Caravan Club Stockholms befintliga fem campingplatser och erbjuder ännu fler möjligheter för medlemmarna och övriga campingentusiaster att njuta av den svenska naturen.

Östnora camping är utrustad med en kiosk och en glasskiosk samt en servering där besökare kan njuta av god mat och dryck. Inom kort kommer serveringen även att erbjuda fullständiga rättigheter.

Campingen kommer att vara en åretrunt-camping med cirka 100 platser fördelade på säsongsplatser och gästplatser. Den ligger i direkt anslutning till Östnora havsbad, en vacker strand med stora grönområden som erbjuder något för hela familjen.

Havsbadet är långgrunt, vilket gör det idealiskt för barn och familjer. Flera bryggor finns tillgängliga för bad och avkoppling.

– Vi ser fram emot att välkomna gäster till Caravan Club Östnora camping och är övertygade om att denna nya campingplats kommer att bli en favoritdestination för både våra medlemmar och andra besökare. Det är med stor glädje vi utökar vårt erbjudande och fortsätter att skapa fantastiska campingupplevelser i Stockholms skärgård, säger Massimo Johansson, ordförande Caravan Club Stockholm.

Foto: Johan Dali.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.