Sektion: Riksorganisationen

Sidorätterna gör middagen

Matiga sidorätter är det bästa tillbehöret till middagen, dessutom för det mesta riktigt enkelt att slänga ihop medan du grillar eller steker resten av maten. De bästa sidorätterna är dessutom de som inte behöver tillagas utan kan hackas, blandas och mixas ihop av det som ändå finns i kyl/frys och skafferi.

Publicerad 2021-06-24 00:00:32

Kall kokt potatis blir en god sallad tillsammans med grönsaker och en senapsdressing. Rivna morötter med cannelinibönor och en örtdressing är både mättande och färgrikt. Ett paket färdiga linser blir en supergod sallad tillsammans med äpple, spenat och en dressing med äppelcidervinäger och lite honung. Så fyll upp skafferiet med linser, bönor och dina favoritsmaker…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli medlem för att fortsätta läsa.

Hela artikeln och alla bilder visas för medlemmar i Caravan Club.

Bli medlem du också för att ta del av alla förmåner i vår förening.

Bli medlem


Är du redan medlem?

Logga in för att läsa och visa all text och bild.

Logga in