Vi träffas i Falun!

Nu är det inte långt kvar tills vi får ses i Falun. Det har varit uppehåll sedan 2019 på grund av pandemin på de Nordiska träffarna men nu är det dags.

Publicerad2022-05-20

För er som inte har anmält er är det hög tid att göra det nu, platserna är begränsade så vänta inte. Det är lätt att tänka jag kan vänta lite till med att anmäla oss men då är risken att det blir fullbokat mycket stor.

Programmet fyllas på hela tiden men är nu så gott som helt klart, följ med på hemsidan eller på sociala medier för att hålla er uppdaterad, det kommer att finnas något för alla, allt mellan motion, relax och att bara vara.
Programmet kommer att vara ganska fullspäckat för den som vill delta i allt.
För de som väljer besöksmål så finns det väldigt mycket i närområdet.

Precis i dagarna har Falun nu fått klartecken att arrangera Skid VM 2027. Vi alla som fick vara med om den upplevelsen sist det begav sig 2015 och den succé det blev för alla tillresta är oförglömlig.

Träffområdet för NCT 2022 blir direkt på start och målrakan på skidstadion, tänk er när ni sitter hemma i sofforna och ser tävlingarna 2027 och kan säga där stod vi under NCT, TV kamerorna vid VM täcker hela vårt träffområde.

Så tveka inte anmäl er snarast, platserna är begränsade till NCT träffen som vi också kallar för NCT Festival.

Vad har Falun och Dalarna att erbjuda före eller efter träffen.
Jo, gå in på visitdalarna.se.
Där får ni tips om en mängd olika upplevelser så som. Stadsvandringar, cykelturer, muséer, Tomteland i Gesunda, cykla dressin mellan Vansbro och Mora, eller varför inte vandra i Grövelsjöfjällen med en storslagen natur, dansbandsveckan i Malung, MTBO-VM för juniorer på Lugnet, utbudet är oändligt.

Planera därför i samband med bokningen vad ni kan besöka före eller efter den Nordiska träffen, eller varför inte besöka några av Caravan Clubs Campingar, Silvköparen, Sollerön eller Smednäset.

Till sist, anmäl er i dag.

Börje Svärdström
President i Nordiska Campingrådet

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.