Mobilt bredband för husbil och husvagn

INFORMATION FRÅN VÅR PARTNER – Alla ser fram emot sommar, ledighet och vila för kropp och själ. Medan vardagen är fylld med arbete och måsten vill vi helst bara varva ner när semestern kommer.

Publicerad2020-06-16

Vårt samhälle bygger på digital kommunikation, oavsett vi är på jobbet, hemma eller på resande fot. Vi använder våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin och till allt, från TV och streaming till traditionellt arbete och e-mail. Mobiltelefonerna har massor av användbara applikationer och roliga spel. Internet spelar en allt viktigare roll i vardagen.

Alla husbilsägare vet hur svårt det kan vara att få in TV-signalen via antenn eller parabol. Nästan alla TV-apparater som säljs idag har smart TV-funktion, vilket gör att du kan streama alla TV-kanaler. Men för att det ska gå lätt krävs ett väl fungerande Internet. Parabol och TV-antenner tar inte in Internet. Då är det mobilen som gäller – och ett avtal med mycket surfkapacitet, särskilt om du också vill använda datorer och surfplattor.

Barnen himlar med ögonen så fort man nämner surfmängder, abonnemang och ny teknik. Finns det inte ett väl fungerande Internet vill barnen inte följa med på semestern. Hela familjen vinner på ett bra och välfungerande Internet som alla kan använda när helst de får lust. Att ha internet i husbilen eller husvagnen underlättar semesterdagarna avsevärt.

Fritidsmagasinet Caravan har testat vår Internetlösning under ett år. Den består av en router med abonnemang från Caravan Router, som finns i Sverige och i Spanien och här går under namnet wifi.se. Företagets mobila bredbandslösning är skräddarsydd för just husbilar och husvagnar. Här har du wifi i husbilen som fungerar precis som hemma. Med hjälp av en speciellt framtagen fordonsrouter med långa antenner kan man resa runt till sina smultronställen och samtidigt arbeta online, se film, maila eller vad man önskar.

Det bästa med allt är att priserna är extremt låga och att du samtidigt kan spara din surf i tolv månader. Du kan surfa mycket under sommarens regniga dagar, men ändå ha kvar surf till höstens helgresor. Bredbandslösningen är trådlös, så hela familjen kan vara uppkopplad samtidigt med upp till 20 enheter. Routern behöver ingen extern antenn på taket. Wifi-signalen är så stark att den räcker långt utanför husbilen.

Wifi-lösningen levereras med en flexibel router anpassad för skiftningarna i det ibland hårda svenska klimatet. Routern är väldigt lätt att installera. wifi.se skickar den konfigurerad och klar. Allt du behöver göra är att tillsätta ström. Du kan enkelt installera den själv med en 12-volts kabel för cigarettuttaget eller en strömkabel för 230 volt, som finns att tillgå. Du kan välja olika pottmängd, 100, 250 eller 500 gigabyte eller mer. Det finns också ett roamingpaket. för resor runt om i Europa.

Med wifi i husbilen/husvagnen fungerar Internet alltså precis som hemma. Och priserna är låga. Kan det bli bättre?

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.