Nya CampingSverige är lanserad

INFORMATION FRÅN VÅR PARTNER – Ursäkta röran, vi har byggt om! Den populära campingportalen CampingSverige har fått ett helt nytt utseende och en rad nya spännande funktioner. Hitta campingar, sök efter återförsäljare och läs inspirerande reportage.

Publicerad2021-06-24

Det har hänt mycket på CampingSverige.se under våren. I april lanserades campingportalen i en helt ny skepnad. Den är bland annat optimerad för mobil, har nya spännande funktioner och ett mer överskådligt utseende. Därför blir det nu ännu enklare att navigera på sajten.

Framöver kommer fler nyheter och intressanta funktioner att introduceras och sajten kommer löpande att utveckla och optimera innehållet.

Startade redan 2001
CampingSverige.se är Sveriges mest omfattande camping- och reseportal. Portalen grundades år 2001 av den kända tv-journalisten Anne-Vibeke Isaksen i samarbete med olika svenska organisationer som SCR Svensk Camping, Caravan Club of Sweden och HRF Husvagnsbranschens Riksförbund. Sedan år 2014 drivs CampingSverige av det svenska tidningsförlaget Mediapress, som står bakom den välkända tidningen Husbil & Husvagn på Väg. Tidningen har funnits sedan 1989 och medarbetarna har lång erfarenhet av den svenska campingmarknaden.

Innehåll på CampingSverige
På nya CampingSverige hittar du campingplatser, ställplatser, återförsäljare och verkstäder. Vi erbjuder löpande senaste nytt inom camping, husvagn och husbil och massor av inspirerande resereportage. Produktnyheter, tester och provkörningar varvas med nyttiga tillbehör, roliga prylar, tips, filmklipp och mycket mer.

CampingSverige.se kan du helt enkelt planera hela semesterresan, från början till slut. Så det är bara att sätta i gång!

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.