I stället för Elmia -en mässa på papper!

INFORMATION FRÅN VÅR PARTNER – Förra året firade Husvagn på Väg 30-årsjubileum på Elmia. I år blir det ingen mässa, men likafullt ett späckat nyhetsnummer.

Publicerad2020-09-10

– En mässa i pappersformat helt enkelt, säger Daniel Andersson, redaktör.

Husvagn på Väg såg dagens ljus på husvagnsmässan på Elmia år 1989. Under åren har tidningen rapporterat om modellnyheter, resmål och utflykts­tips till de hundratusentals människor som besökt Elmia.

Numera ges tidningen ut med fem nummer per år, varav det stora sommarnumret med en upplaga på 100 000 ex är en av höjdpunkterna. Elmianumret är fortfarande grunden i Husvagn på Vägs utgivning, men i år fick tidningen hitta ett nytt sätt att nå ut till husvagns- och husbils­entusiasterna.

– Utan en fysisk plats att träffas på vill vi i stället skapa en mötesplats i pappersform. Vi ger alltså ut ett unikt specialnummer med modellnyheterna för 2021 som tema. Det blir en tidning späckad med artiklar om dem som brukar ställa u t på Elmia, berättar Daniel.

Över 50 000 ex
Tidningen distribueras med Postnord i vecka 38 direkt hem i brevlådan till husbils- och husvagnsägare över hela landet – totalt över 51 600 stycken.

– Det är en rejäl satsning som vi är säkra på att både läsare och annonsörer kommer att uppskatta. Tidningen landar i över 50 000 brevlådor över hela landet.

Specialnumret distribueras till utvalda ägare av fordon av årsmodell 2010-2020. Vill du vara säker på att få ditt eget exemplar kan du mejla dina adressuppgifter till redaktion@mediapress.se, skriv ”Husvagn på väg” i ämnesraden.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.