Sveriges äldsta och största däckkedja

En stolt samarbetspartner till Caravan Club! Däckteam har funnits på den Svenska marknaden sedan 1990 och består idag av 152 st verkstäder spridda över hela landet. Däckteam är en franchisekedja där samtliga verkstäder ägs och drivs privat vilket borgar för hög kvalité och service då vi är mycket måna om att Ni som våra kunder ska bli väl emottagna, dels på våra verkstäder men även ute på mässor och evenemang.

Publicerad2022-02-28


Vi ser oss själva som en premium däckkedja och därför jobbar vi i första hand med varumärken och leverantörer som uppfyller våra högt ställda krav.
Det är bla Continental, Michelin, Nokian, OCL/Brorssons och Specialfälgar för att nämna några.

Tillsammans med dessa varumärken och leverantörer har vi en lång erfarenhet vilket gör att vi kan erbjuda Caravan Club de bästa produkterna, tillsammans med Däckteams service och fantastiska villkor till Er medlemmar.

Det enda Ni behöver göra är att söka efter närmaste verkstad på www.dackteam.se och därefter hedra oss med ett besök eller bara slå en signal.

Ni kan även hitta oss på såväl Facebook som Instagram där vi titt som tätt har erbjudanden och tävlingar.

Något som vi på Däckteam älskar att göra är att närvara på mässor där vi får möjligheten att träffa många av Er på ett o samma ställe och prata om nyheter, problem, möjligheter, minnen och mycket annat skoj.

Tyvärr har vi under 2 års tid knappt kunnat ses på detta sätt men ser fram emot 2022 och hoppas verkligen på ett ”friskt” år.

Vi kommer att finnas med på framförallt 2 mässor under 2022.
Det är 18-20 mars på Husbil 2022 på Kistamässan utanför Stockholm samt givetvis på mässarnas mässa, Elmia Husvagn/Husbil 7-11 september.
Utöver detta kan vi på Däckteam dyka upp var och närsomhelst när man minst anar det.

Ni som går i tankar på att byta däck och/eller fälgar, tveka inte att höra av Er till oss på Däckteam. Som ni vet har vi ett samarbete sen många år tillbaka och vi ser fram emot att ses.

Välkomna till Däckteam!
www.dackteam.se

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.