Komfort och upptäckarglädje med Kabe

INFORMATION FRÅN VÅR PARTNER – Du behöver inte resa långt för att uppleva sommaren. Alldeles i närheten väntar doften av hav och tång, varma smultronstigar, hemlighetsfulla små sjöar och fjällvärldens mäktiga tystnad. Ta på dig turistglasögonen och upptäck Sverige!

Publicerad2020-06-16

Patrik Trofast är ansvarig för den svenska marknaden på Kabe i Tenhult. Han märker ett ökande intresse för det mobila fritidslivet i kombination med semester på hemmaplan. Husvagnen eller husbilen erbjuder stor frihet samtidigt som resan och boendet är enkelt och bekvämt.

– Camping som livsstil är en tydlig trend i Kabes alla målgrupper. Längtan efter äkta och unika upplevelser, natur och vildmark, fiske, golf, cykling och andra friluftsinriktade intressen, i kombination med ett ökat året-runt-användande, gör Kabe extra intressant.

Alltid Kabe-säsong
Kabes svensktillverkade husbilar och husvagnar är konstruerade för det skandinaviska klimatet. Det innebär att du aldrig behöver fundera över hur lång campingsäsongen blir. Med Kabe är det alltid säsong och du har samma överlägsna boendestandard när du vintercampar vid skidbackarna som när värmeböljan drar in över sommar-Sverige.

– Det finns lika många sätt att använda en Kabe som det finns Kabe-ägare. Oavsett om du har säsongsplats på någon av Caravan Clubs campingplatser eller gillar att resa omkring, så innebär Kabe-livet en stor dos av frihet, komfort och upptäckarglädje, säger Patrik Trofast.

Upplev känslan
Kabes utbud spänner över fem olika husvagns- och husbilsserier – inklusive en nyutvecklad Van.

– Här finns ett campingfordon för alla, menar Patrik.

När du väljer Kabe får du del av marknadens högsta utrustningsnivå inom varje prissegment. Välkommen till någon av våra duktiga återförsäljare. Kliv in i en Kabe för att uppleva känslan! Studera planlösningar och titta på detaljer! Få husvagnar och husbilar kan matcha konstruktionen och utrustningen hos en Kabe.

Satsa på tema I sommar
Gör något speciellt av sommarens hemma-semester med Kabe! Skapa ett tema för att upptäcka nya spännande platser och miljöer. Här är några exempel:

  1. Smaka på Sverige. Gör din egen matresa och låt gårdsbutiker och lokala mattraditioner leda dig på färden. Googla och ta hjälp av lokal turistinformation på nätet.
  2. Utforska dina rötter.
    Visa den övriga familjen var du gick skolan när du var liten eller leta upp den lilla byn där dina förfäder en gång bodde.
  3. Följ ett vattendrag. Älvar och åar kan ha en spännande mix av natur och kultur. Stanna ofta och upplev
    vattnets väg genom
    landskapet.

Det finns mer information om produkter och återförsäljare på www.kabe.se

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.