Mässa i Älvsjö och Stockholmsmässan

Stockholm Husvagn Husbil är namnet på en ny mässa för husvagnar och husbilar. Den arrangeras på Stockholmsmässan parallellt med båtmässan Allt för Sjön den 14–17 mars 2024.

Publicerad2024-02-22

HRF, Husvagns- och Husbilsbranschens Riksförbund, har tagit initiativet till den nya mässan som förfogar över drygt 11 000 kvadratmeter på Stockholmsmässan i Älvsjö.
– Vi har redan klart med många ledande aktörer i branschen och fler tillkommer hela tiden, berättar Jörgen Nyström, kanslichef på HRF och projektleder mässan.
Stockholm Husvagn Husbil arrangeras 14-17 mars parallellt med båtmässan Allt för Sjön och entrébiljetten ger tillträde till båda mässorna.
– Det ger oss förutsättningar att nå en ny målgrupp. Vi ser också stora fördelar med att mässan genomförs i Stockholm. Dels är det landets mest folktätaste region, dels vet vi att intresset för det mobila boendet tilltalar allt fler storstadsbor, säger Per Nilsson, ordförande HRF.

En totalupplevelse
Hanse Thorslund, som är projektledare för Allt för Sjön, är glad över att kunna bredda utbudet på mässan.
– Genom samarbetet med HRF erbjuder vi nu än mer produkter och möjligheter för alla som gillar en aktiv fritid, resor och avkoppling både till lands och till sjöss. Totalupplevelsen för våra besökare blir större, säger han.
Den nya mässan innebär att mässan Husbil Stockholm, som har arrangerats i Kistamässans lokaler, läggs ned.
Caravan Club kommer att vara på plats som utställare på Stockholm Husvagn Husbil för att informera om sin verksamhet. Välkommen att träffa oss i vår monter!

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.