Sektion: Riksorganisationen

Annons

HÄNG MED TILL VÄRNAMO 9-11 APRIL

Nytt decennium och Caravan Club skapar en ny typ av mötesplats som är öppen för alla medlemmar.
2021 planerar riksstyrelsen fyra arrangemang för att testa nya sätt att mötas.
Möten mellan campare är en av grundstenarna i Caravan Clubs verksamhet. Det var så organisationen föddes för mer än 60 år sedan.
Vi ses i Värnamo, Kristinehamn, Ockelbo och på Sturkö i sommar.

LÄS MER

 

Elmia Husvagn Husbil 2021

Vi tänker nytt

Elmia Husvagn Husbil är mässan för alla som älskar det mobila livet. Det är årets höjdpunkt där man träffar vänner, ser nyheter och tar del av alla aktiviteter.

2021 är ett ovanligt år och det kommer att prägla årets mässa. Vi följer utvecklingen och tänker nytt. Nytt utbud, nya aktiviteter, nytt biljettsystem och nya upplevelser. Som besökare kommer du fortfarande att få inspiration, se nyheterna före alla andra och få möjligheter att ta del av de aktiviteter som erbjuds under Elmia Husvagn Husbil.

Mässcampingen
Med hänsyn till rådande smittläge har vi beslutat att pausa biljettförsäljningen. Vi planerar att genomföra campingen med minst det antal som redan är bokade. Så snart vi kan återkommer vi med mer information och vår förhoppning är att kunna släppa fler platser.

Varmt välkommen 8-12 september!

Annons

 

Din perfekta komforttemperatur

21, 22 eller 23 °C – takklimatanläggningarna Truma Aventa säkerställer på ett tillförlitligt sätt din personliga komforttemperatur i husvagnen eller husbilen. I kombination med en Truma Combi-värmare kan du njuta av vår klimatautomatik. Den håller temperaturen i fordonet konstant, oavsett hur vädret utvecklas.

LÄS MER

Det finns ljus i corona-tunneln

Folkhälsomyndigheten har just infört skärpta restriktioner för att bromsa smittspridningen av corona-virus. Samtidigt finns det mycket som talar för en gynnsam utveckling i Caravan Clubs verksamhet. Vi ser redan nu ett ökat intresse för att boka säsongsplats på våra campingplatser nästa sommar, samtidigt rapporterar många företag att man redan sålt slut på populära modeller av de fritidsfordon som ska levereras nästa år. Vi vet att väldigt många nya människor testade campinglivet för första gången under 2020 och upptäckte att det finns fantastiskt mycket att se i vårt avlånga land.

Det kan bli riktigt ljust i corona-tunneln om kreativa arrangörer av lokala fritidssysselsättningar gör sitt bästa samtidigt som vi alla hjälper till att utveckla nya möjligheter använda husbilar och husvagnar för en rikare fritid. Tillsammans kan vi leva upp till begreppet ”en Fritid Som Förenar”. Det innebär kanske nya sätt att ta vara på den efterlängtade semestern och som bonus får vi möjligheter ge oss ut på kortare helgturer där vi till exempel kan förena motion, gemenskap och att ladda batterierna.

Tänk positivt, men tills vidare; håll i och håll ut!

Börje Svärdström

Riksordförande

Snäckan och skalis

ÄGG-QUIZ – VINN BIOBILJETT!

Till Snäckan och skalis

TAPPAT BORT TIDNINGEN?

Du kan alltid läsa Fritidsmagasinet Caravan online.
I Tidningsarkivet hittar du alla utgåvor sedan många år tillbaka.

Till tidningsarkivet

Annons

Dansa med oss!

… kolla in vår video.

LÄS MER

Förmåner för mobil fritid och camping året runt

Ditt medlemskort är värdefullt!

Ditt medlemskort är laddat med många fina förmåner som kan ge dig mervärde på din fritid. Förutom rabatter på campingplatser, gasol, tillbehör mm och möjlighet att vistas på alla våra egna campingplatser till medlemspris.

– vi ser tillsammans fram emot en härlig säsong 2020…

Börje Svärdström
Riksordförande

Ett medlemskap som
verkligen lönar sig

  • Camping Key Europe ingår
  • Camping Card International
  • Du får 6 nummer av Fritidsmagasinet Caravan
  • Färjerabatter
  • Tillgång till 34 egna campingplatser
  • Bra erbjudande på tillbehör
  • Förmånlig försäkring
  • Fri välkomsthelg på våra rikscampingar
  • Rabatt på drivmedel

Läs mer

FRITIDSMAGASINET CARAVAN ÄR SVERIGES STÖRSTA TIDNING OM MOBIL FRITID

FRITIDSMAGASINET CARAVAN är Sveriges största och äldsta specialtidning för alla som vill veta mer om mobil fritid. Magasinet går till Caravan Clubs drygt 28 000 medlemsfamiljer, vilket motsvarar en läsekrets på 75 000 – 100 000 personer.

FRITIDSMAGASINET CARAVAN utkommer sex gånger per år med innehåller nyheter och reportage om bland annat upplevelser, turism, resmål, teknik och trafik.

PRENUMERATIONEN ingår i årsavgiften.

MER INFO

Annons

TRÄFFAR OCH TRÄFFAS

Du hittar lätt vänner för livet i Caravan Club. Vänner som delar ditt intresse för mobil fritid.

Kika gärna i vår aktivitetskalender för att hitta träffar och evenemang

Läs mer

Reseinformation och säkerhet

Här hittar du information om att bila
utomlands, säkerhet kring el och gasol mm

Läs mer

Caravan Club – Fritid som förenar

Frihet på fritiden är ett av Caravan Clubs motton, och en mycket viktig del är aktiviteter för hela familjen. Det finns idag många organiserade aktiviteter inom CC som Manöverkörning, Carambatävlingar, Golftävlingar men det finns plats för så mycket mer. Det som man alltid behöver är någon som kan hålla i de olika aktiviteterna och som har kunskaper om hur man utövar de olika aktiviteterna. Det kan vara både på sektions och riksnivå. Sektionerna erbjuder ett brett utbud som förmedlas genom sektionernas informationsblad samt FMC

I samband med sektions- och riksträffar erbjuds barn- och ungdomsaktiviteter som är en förutsättning för ett deltagande av samtliga familjemedlemmar. Inom de flesta sektioner finns en fungerande CC-ungkommitté som själva tar initiativ till aktiviteter. På många campingplatser har barn och ungdom också ett eget krypin där man kan titta på video, spela olika spel och ordna disco.

Var inte tveksam för att gå över gränserna till andra sektioners träffar. Titta på aktivitetskalendern som finns i FMC och på hemsidan. Ni hittar säkert någon trevlig träff som passar i tid och rum.

Läs mer

 Caravan Club FYLLDE 60 år

Caravan Club of Sweden, Sveriges största organisation för alla som gillar mobil fritid, fyllde 60 år. 2018 är det exakt 60 år sedan, skärtorsdagen 1958, när 38 familjer samlades på Högfjällshotellet i Sälen för att välja föreningens första styrelse.

Läs mer

Företagen i vårt partnerprogram stödjer vår förening genom bland annat generösa erbjudanden.
Läs mer

Annons