sv en de
 • campingsäsong 2020

  Nu är vi laddade  för en ny spännande vår- och sommarsäsong.
  Hoppas vi också ses på någon av våra träffar och på Campingfestivalen.

 • Reseinformation och säkerhet

  Här hittar du information om att bila utomlands, säkerhet kring el och gasol mm

  Läs mer

Corona-nyheter på hemsidan

Caravan Club ställer in alla stora träffar, årsmöten och en lång rad kurser och andra arrangemang för att minska risken för corona-smitta.

– Just nu ändrar sig bilden från dag till dag, konstaterar Börje Svärdström, riksordförande för Caravan Club. Enda chansen att hålla sig uppdaterad om utvecklingen i campingvärlden är att följa med på våra hemsidor och sociala media.

 

LÄS MER

Caravan Club skapar
en ny typ av mötesplats
som är öppen för alla medlemmar

I år planerar riksstyrelsen tre arrangemang för att testa nya sätt att mötas, berättar Börje Svärdström och Lasse Lindström, ordförande och vice ordförande i Caravan Club. Vi ser det som campingfestivaler, där aktiviteter på platsen kompletteras med möjligheter till egna upptäcktsfärder i spännande omgivningar.

LÄS MER

Dansa med oss!

… kolla in vår video.

LÄS MER

Camping Card ACSI 2020

Nu finns ACSI 2020 i webbshoppen.

• Upp till 50% för en övernattning under lågsäsongen

• Välj mellan 3 000 årligen inspekterade campingplatser i Europa!

• (Små-)barn kommer gratis med till 719 campingar

• Hitta en camping med den tillhörande guiden eller köp den praktiska appen ( från € 3,59)

Beställ här

 

Caesar visar campingens värde

Alla vill komma tillbaka till Camping Rubicone! Det syns tydligt på Julius Caesars glänsande näsa. Bronsbysten av det romerska rikets kejsare finns på bron Ponte Giulio Cesare som går över floden Rubicon. Det är lite av en sed att gnugga Caesars näsa innan man lämnar campingen – folktron säger att det ökar chansen att man kommer tillbaka.

Läs artikeln

Förmåner för mobil fritid och camping året runt

Ditt medlemskort är värdefullt!

Ditt medlemskort är laddat med många fina förmåner som kan ge dig mervärde på din fritid. Förutom rabatter på campingplatser, gasol, tillbehör mm och möjlighet att vistas på alla våra egna campingplatser till medlemspris.

– vi ser tillsammans fram emot en härlig säsong 2020…

Börje Svärdström
Riksordförande

Ett medlemskap som
verkligen lönar sig

 • Camping Key Europe ingår
 • Camping Card International
 • Du får 6 nummer av Fritidsmagasinet Caravan
 • Färjerabatter
 • Tillgång till 34 egna campingplatser
 • Bra erbjudande på tillbehör
 • Förmånlig försäkring
 • Fri välkomsthelg på våra rikscampingar
 • Rabatt på drivmedel

Läs mer

FRITIDSMAGASINET CARAVAN ÄR SVERIGES STÖRSTA TIDNING OM MOBIL FRITID

FRITIDSMAGASINET CARAVAN är Sveriges största och äldsta specialtidning för alla som vill veta mer om mobil fritid. Magasinet går till Caravan Clubs drygt 28 000 medlemsfamiljer, vilket motsvarar en läsekrets på 75 000 – 100 000 personer.

FRITIDSMAGASINET CARAVAN utkommer sex gånger per år med innehåller nyheter och reportage om bland annat upplevelser, turism, resmål, teknik och trafik.

PRENUMERATIONEN ingår i årsavgiften.

MER INFO

Annons

TRÄFFAR OCH TRÄFFAS

Du hittar lätt vänner för livet i Caravan Club. Vänner som delar ditt intresse för mobil fritid.

Kika gärna i vår aktivitetskalender för att hitta träffar och evenemang

Läs mer

BORDATLAS 2020

Den omfattande databasen över ställplatser uppdateras kontinuerligt och innehåller över 6 300 st, listade i alfabetisk ordning.
Tydligt utformade kartor gör det lättare att hitta till platserna.Kontaktinformation, GPS-koordinater, aktiviteter och sightseeingstips i anslutning till varje plats. Alla gratisplatser är grönmärkta.

 

BESTÄLL HÄR

 

Reseinformation och säkerhet

Här hittar du information om att bila
utomlands, säkerhet kring el och gasol mm

Läs mer

Caravan Club – Fritid som förenar

Frihet på fritiden är ett av Caravan Clubs motton, och en mycket viktig del är aktiviteter för hela familjen. Det finns idag många organiserade aktiviteter inom CC som Manöverkörning, Carambatävlingar, Golftävlingar men det finns plats för så mycket mer. Det som man alltid behöver är någon som kan hålla i de olika aktiviteterna och som har kunskaper om hur man utövar de olika aktiviteterna. Det kan vara både på sektions och riksnivå. Sektionerna erbjuder ett brett utbud som förmedlas genom sektionernas informationsblad samt FMC

I samband med sektions- och riksträffar erbjuds barn- och ungdomsaktiviteter som är en förutsättning för ett deltagande av samtliga familjemedlemmar. Inom de flesta sektioner finns en fungerande CC-ungkommitté som själva tar initiativ till aktiviteter. På många campingplatser har barn och ungdom också ett eget krypin där man kan titta på video, spela olika spel och ordna disco.

Var inte tveksam för att gå över gränserna till andra sektioners träffar. Titta på aktivitetskalendern som finns i FMC och på hemsidan. Ni hittar säkert någon trevlig träff som passar i tid och rum.

Läs mer

 Caravan Club FYLLDE 60 år

Caravan Club of Sweden, Sveriges största organisation för alla som gillar mobil fritid, fyllde 60 år. 2018 är det exakt 60 år sedan, skärtorsdagen 1958, när 38 familjer samlades på Högfjällshotellet i Sälen för att välja föreningens första styrelse.

Läs mer

Företagen i vårt partnerprogram stödjer vår förening genom bland annat generösa erbjudanden.
Läs mer